Thursday, March 4, 2021
Aktuelno Konkurs za stručni časopis studenata „Politeuma“

Konkurs za stručni časopis studenata „Politeuma“

Studentska organizacija Srpski politički forum poziva sve zainteresovane studente da pošalju svoje radove za četvrti broj stručnog časopisa studenata društveno – humanističkih nauka i umetnosti „Politeuma“. 

Radove možete poslati do 1. oktobra na e-mail adresu redakcija.spf@gmail.com, o prispeću radova redakcija će odmah obavestiti, kao i o (ne)ispunjavanju uslova. Tema ovog broja je Crna Gora – perspektive i izazovi države i društva, ali autori nisu u obavezi da pišu na ovu temu (ukoliko to žele, mogu se javiti na navedenu e-mail adresu kako bi dobili detaljnija uputstva i ideje za pisanje na predloženu temu, a mogu joj pristupiti iz različitih uglova shodno različitim naučnim disciplinama)

U ovom časopisu se objavljuju radovi iz svih disciplina društveno-humanističkih nauka i iz teorije umetnosti, što znači da svoje radove mogu poslati studenti osnovnih i master studija iz Republike Srbije i regiona koji se ubrajaju u navedene kategorije.

Da bi rad bio primljen i poslat recenzentima na razmatranje mora da ispuni kriterijume navedene u uputstvu za autore i da koristi pravila navođenja izvora prema APA stilu. Svaki rad koji ispuni kriterijume biće poslat na nezavisnu recenziju i lekturu. Postoji mogućnost da recenzent prihvati, objavljivanje rada samo uz određene preporuke izmena ili dopuna koje predoči u svom izveštaju. U tom slučaju rad će biti objavljen samo ako autor ispoštuje sve preporuke recenzenta. Identitet recenzenta je nepoznat autorima i autorima je nepoznat identitet recenzenta, time se postiže nepristrasnost u ocenjivanju. 

Za više informacija posetite sajt https://casopispoliteuma.wordpress.com/about ili javite se putem mejla redakcija.spf@gmail.com.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

DARA IZ JASENOVCA: TEŠKA PROŠLOST, LAK ZABORAV

„Zajecao sam i još i sad plačem   Jedino grlom, jer očiju nemam,Jedino srcem, jer su suze mačem   Krvničkim tekle zadnji' puta. NemamZjenice da...

On i Njegova Volja – Sažetak*

Ego: „On“ označava čoveka-pojedinca koji je ogoljen od svih tuđinskih uticaja – čist, netaknut, unikatan Ego. Jedino što On...

ЈОВАНУ ДУЧИЋУ

Највећем песнику међу љубавницима и највећем љубавнику међу песницима Из питомог Требиња подно Леотара,Пошао је у свет голобради младић,Чувајућ'...

Izbori za patrijarha SPC: procedura i položaj

Ove godine, 18. februara, organizuje se 46. izbor poglavara Srpske pravoslavne crkve. O načinu funkcionisanja izbora patrijarha i o samom položaju koji...

POSLEDNJI KOMENTARI

Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?