Tuesday, May 24, 2022
Humanitarne akcije Potrebna pomoć: Samohrana majka, dve ćerke i baka žive u teškim uslovima

Potrebna pomoć: Samohrana majka, dve ćerke i baka žive u teškim uslovima

Već duži vremenski period stižu poruke i vapaj za pomoć od samohrane majke, koja živi sa dve devojčice, iz sela Bogojevca.

Četvoročlana porodica u selu Bogojevce živi od bakine penzije. Samohrana majka dve devojčice koja je bolesna i trenutno se nalazi u bolnici, je zaista u bezizlaznoj situaciji.

Kada sam došao u posetu, dočekala me je baka i ljubazne komšije koje su mi pritekle u pomoć oko menjanja gume. Deca nisu htela da se slikaju zbog stida. Baka je bila u neverici i zahvalana na ovo što smo odneli, a odneli smo devojčicama i majci garderobu i obuću jer smo samo to i našli. Dok sam iznosio stvari odmahivala je rukama i govorila: „slikaj sinko šta hoćeš da se vidi sve”.

Najveći problem ove porodice je što devojčicama treba hrana, sredstva za higijenu, telefon, kompjuter… I još dosta toga kako bi imale normalne uslove za učenje i odrastanje. Baka od svoje penzije jedva plati račune. Za oca dece nisam hteo da pitam i ne produbljem muku ove starice.

Počećemo od najpotrebnijeg

Ako neko želi da donira hranu, sredstva za higijenu može se javiti, poslati na adresu humanitarne organizacije ili uplatiti na žiro račun u banci Intesa i pomogne ovoj porodici. Verujem u dobre ljude i da ćemo svi zajedno ako podelimo muku ove porodice izmamiti njihove osnehe i olskšati im život. Naše malo nekome znači mnogo.

H.O. Deca su dar od Boga

Račun: 160-6000001127246-22

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

Istraživanje: Stavovi studenata o post COVID-19 periodu

Studenti II godine Fakulteta političkih nauka sa smera socijalni rad i socijalna politika, sproveli su istraživanje pod nazivom „Stavovi studenata o post...

Kako slušate muziku?

10. maja 2022. godine izašla je vest koja u javnosti nije prošla toliko opaženo, uzevši u obzir činjenicu da je u vezi...

Пламичак свеће у густом мраку – Јосип Рајл Кир

За односе Срба и Хрвата се не може говорити да су били лоши све до 19. века. Прве трзавице између „братских народа“...

Када ће престати оговарање највећих српских асова?

Проћи ће деценије, па и вијекови, а нама ће и даље у коријену свих проблема бити издаја. Знамо да нас води она...

POSLEDNJI KOMENTARI

Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?