Monday, August 2, 2021
Humanitarne akcije Potrebna pomoć: Samohrana majka, dve ćerke i baka žive u teškim uslovima

Potrebna pomoć: Samohrana majka, dve ćerke i baka žive u teškim uslovima

Već duži vremenski period stižu poruke i vapaj za pomoć od samohrane majke, koja živi sa dve devojčice, iz sela Bogojevca.

Četvoročlana porodica u selu Bogojevce živi od bakine penzije. Samohrana majka dve devojčice koja je bolesna i trenutno se nalazi u bolnici, je zaista u bezizlaznoj situaciji.

Kada sam došao u posetu, dočekala me je baka i ljubazne komšije koje su mi pritekle u pomoć oko menjanja gume. Deca nisu htela da se slikaju zbog stida. Baka je bila u neverici i zahvalana na ovo što smo odneli, a odneli smo devojčicama i majci garderobu i obuću jer smo samo to i našli. Dok sam iznosio stvari odmahivala je rukama i govorila: „slikaj sinko šta hoćeš da se vidi sve”.

Najveći problem ove porodice je što devojčicama treba hrana, sredstva za higijenu, telefon, kompjuter… I još dosta toga kako bi imale normalne uslove za učenje i odrastanje. Baka od svoje penzije jedva plati račune. Za oca dece nisam hteo da pitam i ne produbljem muku ove starice.

Počećemo od najpotrebnijeg

Ako neko želi da donira hranu, sredstva za higijenu može se javiti, poslati na adresu humanitarne organizacije ili uplatiti na žiro račun u banci Intesa i pomogne ovoj porodici. Verujem u dobre ljude i da ćemo svi zajedno ako podelimo muku ove porodice izmamiti njihove osnehe i olskšati im život. Naše malo nekome znači mnogo.

H.O. Deca su dar od Boga

Račun: 160-6000001127246-22

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

Uručena pomoć porodici Đorđević iz sela Sejanica

Porodica koju čine otac Miloš, majka Miljana, ćerka od pet godina, sinovi blizanci od tri godine je pre nekoliko dana postala bogatija...

Александар Петровић – Аца Селтик, ваш и наш рокументарац

Ако музику схватиш као рутину, онда то није рокенрол Обично пред наступ ја мрзим цео свет. Није то зато...

Pitam se

Znaš, pitam se ponekad, kuda ide ovaj svijet. I šta to...

Патријарх Варнава – политика литија

У разговору са људима често можете чути приче како је важно, посебно у време тешкоћа одржати слогу и разумевање међу људима. Ако...

POSLEDNJI KOMENTARI

Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?