Friday, September 17, 2021
Humanitarne akcije Uručena pomoć porodici Đorđević iz sela Sejanica

Uručena pomoć porodici Đorđević iz sela Sejanica

Porodica koju čine otac Miloš, majka Miljana, ćerka od pet godina, sinovi blizanci od tri godine je pre nekoliko dana postala bogatija za još tri člana. Dobili su najveći dar od Gospoda, tri devojčice. Majka koja je rodom iz Novog Pazara je jos uvek u bolnici pa smo pomoć uručili baki, tati i ostaloj dečici. Za novorođene devojčice smo odneli kolica, ljuljašku, benke, pelene, portikle, ogradicu za krevetac, peškire,čarapice, kozmetiku i sve što im je potrebno da ih sačeka kada dođu kući.

Ostalu dečicu smo obradovali igračkama, garderobom, peškirima, jastucima i obućom i još dosta toga. Divna porodica i divna deca. Ova porodica koja se izdržava cuvajući krave i živi u kući gde se kolima ne može prići je pokazatelj da deca nikada nisu višak i da je ljubav najveći pokretitelj. Pomoć ovoj porodici će biti i ubuduće potrebna jer nije lako odgajati šestoro dece. Srbija će živeti dok ima dece i porodica poput ove. Živi i zdravi nam bili Đorđevići. Družmo se uskoro.

Svi koji žele da pomognu deci, mogu to učiniti preko humanitarne organizacije HO Deca su dar od Boga ili informacije na telefon 0614444300.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

Ustanak ekologa i akcija Zelenih

Svijet je postao tanka nit koja nas dijeli od života i smrti. Planeta će ostati, ali hoćemo li mi na njoj, tek...

Проф. др Бојанин: Прича којој би школа требало да нас учи, али то не ради

Младост је једно тешко и озбиљно развојно доба. У младости се развија максимални развој човекових мисли, и максимално издиференцирана осећајност. Еротска љубав,...

A. D.

Opet ne znam ko sam.Svako jutro se budim u nadi da je ovo samo loš san.Iznova me progoniš,Ti uvek nađeš nov način...

Zašto je leg drive veoma bitan na benču?

Hteo sam da današnju temu nazovem "dOdAjTe 10kG nA vAs bEnČ dAnaS!1!", ali sam skontao da nisam klošar, tako da ste ostali...

POSLEDNJI KOMENTARI

Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?