Wednesday, January 26, 2022
Humanitarne akcije Paketići za decu

Paketići za decu

H. O. „Deca su dar od Boga” je podelila poklone deci u OŠ Desanka Maksimović koja broji 12 učenika u planinskom selu Velika Sejanica nadomak Grdelice.Radost mališana u ovoj seoskoj školi punoj ljubavi i žagora je bila neizmerna.

Paketiće smo podelili malo ranije  zbog vremenskih uslova jer do škole ne postoji asfalt pa nismo ni mogli kolima izaći već smo išli pešaka.

Bitno je da se neko seti da su ovako male i zabačene škole podjednako važne kao i gradske i da je svako dete podjednako važno.

Hvala direktoru škole i učiteljicama na gostoprimstvu.

Dečiji osmeh nema cenu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

Ako mislite da je kultura samo vaša, za**bali ste ste, malo je i moja!

Jedan od najznačajnijih filozofa 20. veka, Fridrih Niče, u umetnosti je, kažu upućeni, pronašao nit vredniju od same istine; nasuprot religiji i...

Смрт истраживачког новинарства?

Кембриџ речник дефинише истраживачко новинаство као тип новинарства који покушава да открије информације које су од јавног значаја, а које неко покушава...

Referendum o pravosuđu: suština predloženih izmena

U nedelju, 16. januara, biće održan republički referendum na kom će se građani izjasniti o Aktu o promeni Ustava Republike Srbije.

Референдум у залеђу

Амандманска техника јесте један од релевантних, али и најоклеветанијих начина промене највишег правног акта. Релевантност обезбеђује сам највиши правни акт, прописујући амандмане...

POSLEDNJI KOMENTARI

Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?