NaslovnaAktuelnoКонкурс за објављивање радова у седмом броју стручног часописа студената Политеума

Конкурс за објављивање радова у седмом броју стручног часописа студената Политеума

-

Студентска организација Српски политички форум позива све заинтересоване студенте да пошаљу своје радове за седми број стручног часописа студената друштвено- хуманистичких наука и уметности Политеума. У овом часопису се објављују стручни студентски радови из свих дисциплина друштвено-хуманистичких наука и из теорије уметности, што значи да своје радове могу послати студенти основних и мастер студија из Републике Србије и региона који се убрајају у наведене категорије.

Конкурс је отворен до 1. априла 2022. године. Аутор ће одмах након слања рада бити обавештен о приспећу рада и (не)испуњавању техничких услова конкурса. Радове слати на електронску адресу redakcija.spf@gmail.com, у Word документу.

Да би рад био примљен и послат рецензентима на разматрање, мора да испуни критеријуме наведене у Упутству за ауторе и да користи Правила навођења извора према АПА стилу(веома је важно детаљно прочитати и испунити упутства у супротном рад неће бити објављен).

 Сваки рад који испуни критеријуме биће послат на независну рецензију и лектуру. Постоји могућност да рецензент прихвати објављивање рада само уз одређене препоруке измена или допуна које предочи у свом извештају. У том случају, рад ће бити објављен само ако аутор испоштује све препоруке рецензента (аутора ће о томе обавестити Редакција). Идентитет рецензената је непознат ауторима, а идентитет аутора је непознат рецензентима; тиме  се омогућава непристрасност у оцењивању.

Седми број часописа излази током летњег семестра 2022. године. Издавање часописа је омогућио је Факултет политичких наука Универзитета у Београду. За све додатне информације можете се обратити Редакцији Српског политичког форума на електронску адресу: redakcija.spf@gmail.com. Пратите информације и на нашим друштвеним мрежама инстаграм (@spf_fpn), фејсбук (@spffpn) и путем сајта www.casopispoliteuma.wordpress.com.

POPULARNO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNO

Ко има право на феминизам?

0
Да имамо обавезу да се противимо насиљу над женама, да га лоцирамо и системски отклањамо, је несумњиво. Међутим, у тој обавези, савремени културно-политички токови...

Пије: Nomen est omen

KOMENTARI

Cousin Rupert on U prašini ove planete
Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?