NaslovnaAktuelnoNa ovogodišnjem EKOP-u prisustvovali političari, preduzetnici, umetnici

Na ovogodišnjem EKOP-u prisustvovali političari, preduzetnici, umetnici

-

“Znanje i nauka su temelj budućeg ekonomskog napretka i razvoja” poručio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić na predavanju studentima koji su prisustvovali seminaru studenata Ekonomskih fakulteta “EKOP” na Kopaoniku.

Seminar pod nazivom “Investicija u budućnost” trajao je četiri dana, a više od 450 studenata sa Ekonomskih fakulteta iz cele Srbije i studenti sa drugih fakulteta imalo je priliku da čuje razna korisna i interesantna predavanja iz oblasti ekonomije. Prisutnim studentima ministar Ružić je istakao strategiju „Moć znanja“, a predavanje je održao i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković koji ih je motivisao da uvek bezuslovno veruju u ono što rade i da se svaki rad, trud i želja na kraju isplate.

Brojni domaći i strani preduzetnici učestovali su u ovogodišnjem seminaru studenata, među kojima su i predstavnici kompanije CarGo Vuk Guberinić i Aleksandar Vučić, zatim Srđan Malešević ispred platforme MedicBooking, predstavnici kompanije “Coca Cola” i Ivan Dabetić ispred Delfi knjižara, kao i Boris Malagurski sa temom „Težina lanaca kroz karijerni put“. Kako su naveli organizatori, cilj seminara jeste vannastavno usavršavanje studenata kroz neposredni odnos sa ljudima koji su uspešni u svojim delatnostima. Ovogodišnji treći seminar studentata Ekonomskog fakulteta održan je od 17. do 20. marta u organizaciji studentske organizacije EKOP u hotelu „Kraljevi Čardaci SPA“.

“Prostor vannastavnih aktivnosti je esencijalni, bitni, izuzetno važan deo obrazovnog i vaspitnog procesa koji u velikoj meri doprinosi formiranju kompletne ličnosti. Sloboda koju mladi imaju u osmišljavanju i izvođenju aktivnosti u vannastavnim oblicima rada je vrednost po sebi, u toj slobodi se krije dragocena uloga prisustvovanja na ovakvim seminarima”, zaključuju iz EKOP-a.

POPULARNO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNO

Београд – Берлин на сцени Битеф театра!

0
Представа Београд – Берлин, у режији и изведби глумачког двојца Ивоне Митић и Лазара Тешића имаће и своју београдску премијеру на сцени Битеф...

KOMENTARI

Cousin Rupert on U prašini ove planete
Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?