Thursday, February 22, 2024
PolitikaSvetСмрт Дугинове ћерке - време одмазде?

Смрт Дугинове ћерке – време одмазде?

На убиство Дарије Дугине од стране НАТО у предграђу Москве не може а да не се да коментар, јер се овим последњим НАТО злочином отвара још једна Пандорина кутија коју би било најбоље држати затвореном. Као и код НАТО напада на Крим, Дугинино убиство отвара још један фронт на који Русија сада има право да одговори и то са каматом.

Дарија Дугина, као и Александар, њен отац који је познатији у јавности, није била конфликтна особа и није играла никакву улогу, добру, лошу или равнодушну у украјинском, сиријском или другим сукобима које НАТО сада води да би чачкао Русију. Ако је НАТО донео декрет да су напади на такве неконфликтне личности фер плеј, онда би и НАТО апологете требало да ваљано приме то к знању, у страху да они које они етикетирају сматрају њих као дивљач за одстрел такође.

Несумњиво је атентат на Дугину, као и недавни терористички напади на Криму, остварен погодак из НАТО кухиње, по свему судећи, уз коришћење Мосадових оперативаца, који имају значајну експертизу у тим питањима “иза непријатељских линија”. Једини други могући осумњичени, украјински специјалци или руски дисиденти, нису могли да задају такав ударац без пуне логистичке и друге подршке њихових НАТО налогодаваца. 

Човек треба само да анализира бомбашке нападе у Даблину и Монаганy Dublin and Monaghan bombings – Wikipedia априла 1974год., највећа непочинства у доба тзв. Ирских недаћа The Troubles – Wikipedia, где су жртве укључивале моје аполитичне другаре из разреда, да би увидели истиност тога. Иако су починиоци наводно били Гленејн банда Glenanne gang – Wikipedia, од САС предвођена протестантска убилачка банда, нема шансе да су те харамбаше могле извести тако ‘нешто спектакуларно’ без помоћи њихових САС контролора.

Као и у Ирској, тако и у Русији. Александар Дугин је дуго био један од кључних бабарога НАТО-а, она бабарога које је НАТО покушавао да искористи да блати друге, укључујући и мене, који су имали и најмање могуће везе са Дугиновим сарадницима. Логика за то грубо блаћење је да кажу да, пошто је Александар Дугин, у њиховим очима, Путинов апологета, нациста, царски империјалиста и окултиста и јесте, према писању листа Дејли мејл који има став обожавања према нацизму How Britain’s Nazi-loving press baron made the case for Hitler | The Times of Israel, “Путинов Распућин” Daughter of Ukraine war mastermind ‘is blown to pieces in Moscow car bomb’ | Daily Mail Online, да је Дарија Дугина заслужила да буде разнета бомбом на његове очи.

Иако смо се ми са сиријским искуством превише пута нашли у овим околностима да би могло да се забележи овде, биће довољна два оваква примера. Када је НАТО бомбаш самоубица разнео Мохамеда Саида Рамадана Ал-Боутија Muhammad Said Ramadan al-Bouti – Wikipedia, једног од водећих муслиманских научника на свету, заједно са више од 40 његових поклоника у џамији Ал-Иман у Дамаску 21.марта 2013.год., НАТО од стране њихових помахниталих фанатика у БИ БИ СИ (BBC) Syria ‘death video’ of Sheikh al-Bouti poses questions – BBC News покушавајући да окриве АССАД (ASSAD) за то, у покушају да скрену пажњу са сопствене блатантне кривице. Ал Боутијеви посмртни остаци имају почасно место одмах поред оних у СаладинуSaladin – Wikipedia (који је поклао Алавите у Алепу након што је  Крсташе исекао тестером), у џамији Уммајад (Ummajad) великој џамији у Дамаску. НАТО је убио Ал-Бутија из најгрознијих секташких разлога, да би окренуо Сиријце једне против других, а без неког другог разлога. Једина улога коју су имали њихови proxy ратови је да скрену пажњу јавности са НАТО трлабабалан музиканата на њихове блесане из Муслиманског братства и притом и до “Асада”.

То је још очигледније у случају Ејада Ша’ар, који живи у Ирској, брата Јасера Ша’ара, који је протагониста талачке кризе позоришта у Москви 2002. Moscow theater hostage crisis – Wikipedia, која  је однела 100 невиних живота. Ајриш Меил ( Irish Mail )  у недељу 17. септембра 2017. је дао приказ на две стране како ирска влада да не само да је игнорисала моја одређена упозорења о овим криминалцима са пребивалиштем у Ирској већ су и помагали овим дивљацима починивши ал Рашиден (Al Rasheeden) бомбардовање аутобуса предвођено Ирцима  масакр преко 120  Сијан Шиа ( Syian Shia) деце 2017 Aleppo suicide car bombing – Wikipedia, који су били намамљени  у замку као Ивица и Марица обећањима да ће добити чоколадице , сокиће и томе слично, пре него их дигну у ваздух и раскомадају. Моји наредни напори и оних у Ирском парламенту који су и чланови Европског парламента (МЕPs) Клер Деијли ( Clare Daly) и Миk (Mick)  и Волис (Wallace) да расветлимо овај злочин од кога вам се окреће стомак, били су спречени на сваком ћошку  од стране МИ 5 и МОСАД (Mossad) агената у Даблину , Лондону и Дамаску.

И управо кроз таква искуства сам прочитао хвалисање  Дејли мејла Daughter of Ukraine war mastermind ‘is blown to pieces in Moscow car bomb’ | Daily Mail Online о убиству Дарије Дугине, “ћерке такозваног ‘Распућина’ Владимира Путина – једног од архитеката рата руског тиранина у Украјини”,  “Дарије Дугине, санкционисане руске националисткиње чији је отац Александар Дугин (60) озлоглашени фашиста ког зову ‘Путинов мозак'” и све више и више иста жалопојка о “[Александру] Дугину,  ултра десничарском окултном писцу”. ( прим. прев. ово је ауторов цинизам и сарказам у речима)

Хајде да, опет, ставимо неке од ових којештарија о Александру Дугину које служе само да се скине љага са сопственог образа, и стави  по страни због себељубиве НАТО пропаганде, што она  и јесте. После пада Совјетског Савеза, дошло је до од НАТО инспирисане културолошке имплозије која је смањила животни век мушкараца Руса на подсахарски афрички ниво и где су руски наставници плаћали данак, ако су имали среће да буду плаћени дневнице у виду  главица купуса и флашама вотке.

Будући да су Путин и они око њега све то преокренули, руска историја ће бити благонаклона према њему, без обзира на то да ли је [Александар] Дугин реинкарнација Распућина или је Путин цар Николај 11, Цар Александар 1, Иван Грозни, Петар Велики или Катарина Велика (оснивачица Одесе) који се вратио из гроба да спаси Русију од НАТО јарма.

А шта је онда са ставовима Александра Дугина, које НАТО користи да оправда убиство његове ћерке? Као прво, многи његови ставови, као што је континент са руском доминацијом од Даблина до Владивостока, не само да су непрактични већ га је Путин по кратком поступку одбацио као смеће јер то јесте. Друго, он је, као што је већ на то алудирано, у праву када каже да НАТО има читаве чопоре агената и инфилтратора на делу од Даблина до Владивостока и, како је раније било објашњено, убеђен сам да су неки од њих, радећи по наређењу из Лондона, убили његову ћерку.

А какав је онда његов однос са Путином или са оним прагматичним људима који повлаче све конце у Кремљу? Иако би могли да саслушају Дугину и онима попут њега, морају да доносе тешке одлуке на основу чињеница, вероватноћа, узрока и последица. Ако филозоф може да помогне у стабилизацији Русије, то је сасвим праведно, али ако само жели да певуши, морају да прођу поред њега уколико не постоји однос краља и краљотворца, као што је то по чувењу било са Никсоном и Кисинџером.

Иако краљ често умире и краљеви творци  живе и даље да обликују следећег лучоношу, то се не дешава у Москви, која мора да процени, на основу односа трошкова и бенефита , НАТО злочина у Сирији, у Одеси, у Беслану Beslan school siege – Wikipedia и у самој Москви против невиних Сиријаца и Руса, као што је Дарија Дугина, који се придружује тој дугом списку Руса мученика у Беслану, Бородину, Курску, Полташкој и Donbasskoj Алеји анђела Alley of Angels – Wikipedia на олтарима мира.

“Дејли мејл”, у интермецу од тога да нам каже шта смерају наведени на  НАТО Д листи Urban Dictionary: d-list celebrities, може да ликује до миле воље о НАТО убиству још једног недужног Руса али, пре или касније, то надмено церење ће им заувек нестати са лица јер Русија, Кина и земље у савезу са њима постају све мудрије на НАТО зла и одлучне су у намери да НАТО злочини у Либији и Ираку да се поново не десе.

Што се тиче породице Дугин, најбољи стихови Библије Ecclesiastes 3:1-8 by Anonymous – Poems | Academy of American Poets нам говоре да чему вакат томе је и време под  небесима, да постоји  “време за рађање, време за умирање; време за садњу, и време да се убере оно што је засађено). Време за љубав, и време за мржњу; време рата, и време мира”.  Нека Русија, Кина, Сирија и земље савезнице уживају у том миру за који су Дарија Дугина и многи други Руси жртвовали своје животе, и нека њена породица пронађе утеху у својим пријатељима и њиховој вери.


превод и адаптација: angloworld translations

anglo.world.translations@gmail.com
https://www.instagram.com/anglo.world.translations/

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

POSLEDNJI KOMENTARI

Vladimir Bolta on U prašini ove planete
Cousin Rupert on U prašini ove planete
Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?