Thursday, February 22, 2024
KulturaBufonerija: poziv na Javnu radionicu i Javni nastup

Bufonerija: poziv na Javnu radionicu i Javni nastup

Omladinska kulturno-umetnička organizacija BUFONERIJA je u oktobru otvorila konkurs za nove članove.Na konkurs se odazvalo čak sto dvadeset devetoro entuzijastičnih mladih ljudi, te se odvijao u više etapa.

Tokom samog konkursnog procesa, kandidati su imali prilike da pohađaju radionice, da sami osmišljaju igre, stvaraju i vode svoje radionice, prate programe obuke, uče, razvijaju svoje veštine, oprobavaju se u različitim ulogama i napreduju.

U vikendu pred nama, održaće se finalna etapa ovog konkursnog procesa, a to su javna radionica i javni nastupi učesnika konkursa. Pozivamo vas da u subotu 24.12. dođete na Javnu radionicu, sa početkom u 13 časova, i iz prve ruke vidite kroz šta su sve proteklih meseci učesnici ovog konkursa prolazili i šta su vam spremili. To nije sve! Nedelja 25.12. od 20h je rezervisana za Javni nastup učesnika u konkursu koji su izrazili ambicije da postanu izvođači u okviru BUFONERIJE.

Dođite da vidite šta su pripremili i na koji način će se predstaviti. Ne zaboravite, samo neki od njih će postati deo ove organizacije. Budite njihova podrška na tom putu! Prijave za učešće u radionici biće moguće putem forme koja je postavljena u opisu profila @bufonerija ili linka a za javni nastup je dovoljno samo vaše prisustvo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

POSLEDNJI KOMENTARI

Vladimir Bolta on U prašini ove planete
Cousin Rupert on U prašini ove planete
Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?