Monday, January 30, 2023
Kultura Bufonerija: poziv na Javnu radionicu i Javni nastup

Bufonerija: poziv na Javnu radionicu i Javni nastup

Omladinska kulturno-umetnička organizacija BUFONERIJA je u oktobru otvorila konkurs za nove članove.Na konkurs se odazvalo čak sto dvadeset devetoro entuzijastičnih mladih ljudi, te se odvijao u više etapa.

Tokom samog konkursnog procesa, kandidati su imali prilike da pohađaju radionice, da sami osmišljaju igre, stvaraju i vode svoje radionice, prate programe obuke, uče, razvijaju svoje veštine, oprobavaju se u različitim ulogama i napreduju.

U vikendu pred nama, održaće se finalna etapa ovog konkursnog procesa, a to su javna radionica i javni nastupi učesnika konkursa. Pozivamo vas da u subotu 24.12. dođete na Javnu radionicu, sa početkom u 13 časova, i iz prve ruke vidite kroz šta su sve proteklih meseci učesnici ovog konkursa prolazili i šta su vam spremili. To nije sve! Nedelja 25.12. od 20h je rezervisana za Javni nastup učesnika u konkursu koji su izrazili ambicije da postanu izvođači u okviru BUFONERIJE.

Dođite da vidite šta su pripremili i na koji način će se predstaviti. Ne zaboravite, samo neki od njih će postati deo ove organizacije. Budite njihova podrška na tom putu! Prijave za učešće u radionici biće moguće putem forme koja je postavljena u opisu profila @bufonerija ili linka a za javni nastup je dovoljno samo vaše prisustvo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

Траг у бескрају

Желим одавно написати један текст као аларм друговима и другарицама о остављању нашег трага у бескрају времена. Мислим да већина нас није...

9. јануар: минимум опстанка и илузије са друге стране

Након проглашења независности Словеније и Хрватске, муслимански и хрватски посланици, односно посланици СДА и ХДЗ у Скупштини СР Босне и Херцеговине заступали...

Na koji ćeš faks: Studije u Sloveniji

Da li želite da studirate u inostranstvu i dostignete internacionalni način razmišljanja? Razmišljali ste o studijama u Sloveniji i želeli da dobijete...

Усамљеност полутанке (14+)

Русија је четири века ишла на Исток и још четири века на Запад. Ни на једној страни није пустила корење. А оба...

POSLEDNJI KOMENTARI

Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?