Thursday, February 22, 2024
AktuelnoZelenom akcijom do čistijeg okruženja

Zelenom akcijom do čistijeg okruženja

Regionalni virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks?” u saradnji sa svojim partnerima širom regiona, organizuje ekološku akciju pod nazivom “Zajedno za planetu Zemlju”.  Od 24. do 28. aprila, svi učesnici sajma će imati priliku da zasade sadnicu drveta po izboru na lokaciji po izboru u svojoj zemlji.

“U našoj misiji da pomognemo studentima i srednjoškolcima da izaberu pravi fakultet za sebe, želimo da se pridružimo globalnom pokretu za zaštitu životne sredine. Sada je više nego ikad pre potrebno da zajedno preuzmemo odgovornost za našu planetu”, poručuju organizatori Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja “Na koji ćeš faks?”.

Ova akcija ima za cilj podizanje svesti o važnosti očuvanja prirode i održivog razvoja, kao i doprinos stvaranju čistijeg i zdravijeg okruženja. Nakon što učesnici zasade sadnicu, pozvani su da podele svoje fotografije na društvenim mrežama sa hashtagom #ZelenaAkcija i da motivišu druge da se priključe ovoj inicijativi.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj inicijativi i zajedno stvorimo bolju budućnost za našu planetu. Svi zajedno, uz podršku partnera iz celog regiona i ovakve inicijative, možemo biti deo pozitivne promene i doprineti boljem i čistijem okruženju.

Akcija sadnje drveća će se realizovati uz podršku gradske opštine Palilula, na levoj obali Dunava u Beogradu (kod kanala Vizelj u Borči), u četvrtak, 27.4.2023. godine, s početkom u 12:00 časova. Ukoliko želite da se priključite ekološkoj akciji “Zajedno za planetu Zemlju” i prisustvujete sadnji, budite slobodni da kontaktirate organizatora akcije, Miloša Stajkovića, putem e-mail adrese milos@friendlyhr.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

POSLEDNJI KOMENTARI

Vladimir Bolta on U prašini ove planete
Cousin Rupert on U prašini ove planete
Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?