Wednesday, November 29, 2023
AktuelnoZajedno za planetu Zemlju: Ekološka akcija okupila učesnike iz celog regiona

Zajedno za planetu Zemlju: Ekološka akcija okupila učesnike iz celog regiona

Prva ekološka akcija u okviru Regionalnog sajma “Na koji ćeš faks” održana je u četvrtak, 27. aprila, na levoj obali Dunava kod kanala Vizelj.

Akciju su podržale Gradska opština Palilula, koja je obezbedila prostor, Srbija Šume i kompanija Unija Smart Accounting, koje su obezbedile 50 sadnica za ovu priliku. Učesnici iz raznih kompanija i fakulteta učestvovali su u akciji i uspešno zasadili sve sadnice, doprinoseći očuvanju životne sredine i unapređenju zelenih površina u ovom delu grada. Takođe, deo našeg Opseg tima bio je jedan od učesnika ovog događaja.

Izvor Fotografije: Regionalni sajam “Na koji ćeš faks”

Ovaj događaj još jedan je korak ka podizanju ekološke svesti i promociji zelenih vrednosti među građanima. Na ovaj način, ujedinjujući region i pozivajući učesnike iz Srbije i drugih zemalja da posade sadnice na posedima na kojima žele ili mogu, ova akcija doprinosi boljoj i zdravijoj budućnosti za sve nas.

Njome doprinosimo boljoj i lepšoj životnoj sredini, ali i međusobnom povezivanju. Ideja je da ujedini region i da učesnici, kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja, posade sadnice na posedima na kojima žele ili mogu.

– Ovom akcijom smo uspeli da ujedinimo region i da dobijemo fotografije sa različitih mesta. Slike su nam stizale sa univerziteta i fakulteta iz raznih krajeva Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Slali su fotografije sadnje i drago nam je što su svi učesnici uspeli u ovoj nedelji da realizuju ovu ekološku akciju pod parolom “Zajedno za planetu Zemlju” – rekao je Miloš Stajković, organizator ekološke akcije i član organizacionog tima “Na koji ćeš faks”.

Ekološka akcija pokazala je da zajedničkim naporima možemo da doprinesemo boljoj i zdravijoj budućnosti za sve nas, te se nadamo da će ovakve inicijative postati uobičajene u našoj zajednici.

Izvor Fotografije: Regionalni sajam “Na koji ćeš faks”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

POSLEDNJI KOMENTARI

Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?