Saturday, September 23, 2023
AktuelnoProvedite leto u Ljubljani: Učestvujte na letnjim školama Univerziteta u Ljubljani

Provedite leto u Ljubljani: Učestvujte na letnjim školama Univerziteta u Ljubljani

Bliži se leto, a sa njim i nove prilike za usavršavanje i nova iskustva!

Nadamo se, da ste se uspešno prijavili na željene fakultete i akademije u prvom upisnom periodu za osnovne studije! Krajem leta ćete imati šansu da se prijavite i u drugom upisnom roku ili roku za slobodna mesta, te vam savetujemo da posetite našu stranicu za više informacija o uslovima za prijavu.

Oni koji su zainteresovani za master i doktorske studije još uvek imaju šansu! Posetite našu stranicu i informišite se o upisu na master i doktorske studije, kako ne biste propustili rokove za prijavu!

Letnje škole

Leto nam je iza ugla i predstavlja odličnu priliku da na trenutak zaboravimo na obaveze i napunimo baterije za novu studijsku godinu. Novim znanjima, iskustvima i poznanstvima se to svakako može postići!
Letnje škole koje organizuju članice Univerziteta u Ljubljani mogu biti dobra priprema za početak studija na Univerzitetu u Ljubljani ili upoznavanje sa mogućnostima koje nudi naš univerzitet.

Učestvujući u njima, možete iskusiti kako je živeti u Ljubljani, upoznati grad i doživeti duh studiranja na Univerzitetu u Ljubljani. Naši fakulteti i akademije nude širok izbor od preko 40 letnjih škola iz širokog spektra disciplina: od ekonomskih i poslovnih nauka, prava do socijalnog rada i tehničkih nauka. Posetite našu stranicu i izaberite jedan ili više kurseva koji vam se dopadaju i provedite leto sa nama: https://www.uni-lj.si/study/summerschools/.

Foto: I feel Slovenia

Sa međunarodnim studentima o…

Oni koji se već intenzivno pripremaju za dolazak na studije, znaju da je veoma važno dobiti informaicje iz »prve ruke« o tome kako je biti međunarodni student na Univerzitetu u Ljubljani! Znamo, da je budućim studentima to zaista važno, te smo veoma ponosni što vam možemo predstaviti naš novi video serijal „Sa međunarodnim studentima o…“ koji ima za cilj da predstavi studiranje u Sloveniji i na Univerzitetu u Ljubljani. U ovom serijalu naši međunarodni studenti ambasadori će odgovarati na razna pitanja, uključujući: zašto su odlučili da studiraju u Sloveniji i na Univerzitetu u Ljubljani, kako je studirati ovde, da li su naišli na bilo kakve izazove, koje su prednosti studiranja , i još mnogo toga što može zanimati kako sadašnje, tako i buduće studente Univerziteta u Ljubljani, ali i one koji razmišljaju da jednog dana upišu fakultet ili akademiju baš na našem univerzitetu.

Video: https://www.uni-lj.si/study/impressions/students-video-series/

Veoma je važno odabrati odgovarajuće studije i adekvatno se pripremiti za njih. Ukoliko vas zanima studiranje na Univerzitetu u Ljubljani, kao i ostale aktivnosti, poput letnjih škola, predlažemo vam da postetite našu veb-stranicu, društvene mreže, kao i štandove na virtualnom sajmu obrazovanja Na koji ćeš faks. Ako vam je potreban savet ili pomoć, ne oklevajte da nas kontaktirate. Potrudićemo se da vam pružimo sve informacije i odgovore na sva vaša pitanja vezana za studiranje i aktivnosti na našem univerzitetu!

Kratke i korisne informacije na srpskom jeziku možete pronaći na ovoj vezi: https://www.uni-lj.si/study/presentation/study-serbian/

www.uni-lj.si/study

study.info@uni-lj.si

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

POSLEDNJI KOMENTARI

МалиБумер on Da li bi Fuko sedeo u Ljubimcu?
Postovalac Fukoovog Rada on Da li bi Fuko sedeo u Ljubimcu?
SovaIzleceUPonoc on Da li bi Fuko sedeo u Ljubimcu?
Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?