NaslovnaKulturaPerspektivni fotograf Matija Borbelj "preoblikuje" u finalu "Sarajevo Photography Festivala"

Perspektivni fotograf Matija Borbelj “preoblikuje” u finalu “Sarajevo Photography Festivala”

-

Perspektivni mladi fotograf iz Beograda Matija Borbelj našao se među 10 fotografa u finalu landscape kategorije na internacionalnom takmičenju “Sarajevo Photography Festival“ koje se realizije po drugi put u Sarajevu.

Festival je ove godine obeležio rekordan broj prijava iz celog sveta, više od 2400 fotografija od 453 fotografa iz 45 zemalja.Takmičarske fotografije pristigle na drugo izdanje Sarajevo Photography Festivala oduševile su žiri svojom kreativnošću i tehničkom izvrsnošću, ali i posetioce festivala, a u Većnici će biti izloženo po 10 najboljih iz svake kategorije u printu i na velikom ekranu.

Ovaj festival ne samo da slavi lepotu i snagu fotografije, već gradi mostove između umetnika, profesionalaca iz industrije, publike i ljubitelja umetnosti, a to je ono što je i glavna vodilja festivala.  

Fotografi se takmiče u osam kategorija fotografije: dokumentarna, portret, modna fotografija, venčanja, mobilna fotografija, life, kreativna fotografija i pejzaž/urbani pejzaž
Finalisti i nagrađeni fotografi imali su priliku da izlože svoje radove na velikoj završnoj izložbi 23. juna u Sarajevskoj vijećnici.

Tema i lajt motiv ovogodišnjeg Sarajevskog festivala fotografije je “RESHAPE”. Tema “preoblikovanja” (prim.prev) podrazumeva transformaciju i promenu.

U nastavku vam nudimo nekoliko reprezentativnih fotografija ovog izvanrednog autora.

ViaBuka

POPULARNO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

SLIČNO

Izložba “Kulturno nasleđe Irana”

0
Pozivamo vas da posetite izložbu ,,Kulturno nasleđe Irana” u Narodnom muzeju. Izložbu organizuje Narodni muzej Srbije i ambasada Islamske Republike Iran. Na tribini otvorenja govorili...

KOMENTARI

Cousin Rupert on U prašini ove planete
Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?