Wednesday, November 29, 2023
AktuelnoИскористи шансу и опробај се у пракси: Учествуј на Дизајн Олимпијади и...

Искористи шансу и опробај се у пракси: Учествуј на Дизајн Олимпијади и освоји награду!

Да ли желиш да сазнаш како је радити као графички дизајнер у пракси? Или желиш да покажеш своју креативност и потенцијал ван твоје школе? На правом си месту!

Ове године ученици четврте године Графичко медијске школе организују такмичење “Дизајн Олимпијада” који се одржава 9. децембра у овој школи, Отона Жупанчича 19. Овај догађај омогућава младим дизајнерима да се окушају у тимском раду и покажу своје вештине и амбиције кроз једнодневно такмичење. 

Позив је отворен од 5. до 25. новембра, за ученике треће и четврте године свих средњих школа у Београду, који ће се пријављивати у тимовима 2-4 људи. Сваки тим имаће свој радни простор, који je обезбедила Графичко медијска школа, у којим ће бити обезбеђени рачунари са свим потребним програмима  и приступ интернет конекцији. Током такмичења сваком тиму биће доступан ментор, који би пружао асистенцију и помоћи у вези са задатком. 

На дан такмичења потребно je понети прибор за цртање и знање рада у програмима Adobe Illustrator и Adobe Photoshop.

Сви тимови на крају догађаја презентују своје радове пред стручним жиријем. Његова улога je да издвоји три најбоља рада, од којих ће сваки добити престужну награду. Тим који буде имао најбољи рад, добиће графичке табле! Такође ће бити обезбеђене и награде за друго и треће место.

Уколико те интересује ова тема, желиш да видиш како је радити као графички дизајнер и да се опробаш у пракси, ван своје школе, пријави се путем следећег линка: ПРИЈАВА.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

POSLEDNJI KOMENTARI

Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?