Thursday, February 22, 2024
AktuelnoНајава трибине "Јерусалим Ал-кудс"

Најава трибине “Јерусалим Ал-кудс”

Поводом Међународног дана солидарности са палестинским народом, у среду 29. новембра од 18 часова биће одржана трибина ,,Јерусалим Ал-кудс”, у Прес центру  УНС-а (Кнез Михаилова 6, трећи спрат).

Учесници трибине биће амбасадор Ирана у Републици Србији Њ.Е. Рашид Хасан Пур Баи, ранији амбасадор Палестине у Републици Србији Мохамед Набхан, новинар листа ,,Новости” Драган Вујичић и новинарка магазина ,,Печат” Кристина Лалић Спировић.

Поред њих, на трибини ће говорити и Бобана Анђелковић из Међународног евроазијског покрета, представница ,,Бојног братства” у Србији Олга Литвина и представник ,,Танке црвене линије” Дарко Делић. Трибину ће преводити писац и преводилац Слободан Стојичевић. Модератор трибине биће наш уредник Вукашин Милијановић.

Позивамо вас да нам се придружите у отвореној дискусији и тиме изразите саосећање са народом Палестине, а уз то себи пружите могућност да кроз разговор са стручњацима сазнате више о овој теми.

Трибину организује Ирански културни центар у сарадњи са Међународним евроазијским покретом.

Очекујемо вас!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularnije

POSLEDNJI KOMENTARI

Vladimir Bolta on U prašini ove planete
Cousin Rupert on U prašini ove planete
Слађана on Распето Косово
Небојша on Распето Косово
Aleksandar Sivački on El Pibe
Đorić Lazar on El Pibe
Ministar Zdravlja on 25 godina od Dejtonskog sporazuma
Младен on Učmala čaršija
Anita on Vladalac
washington on Kosmopolitizam Balkana
Nadežda on Vladalac
Владимир on Vladalac
Predivan tekst, hvala puno na ovome, vrlo je važno za sve nas on Revolucionarne ideje i dalje postoje, a postoje li revolucionari?